Egyszerű vagyonvédelem mindenkinek

Új cikkünk jelent meg a Magyar Üzleti világ magazin téli számában. A vagyonvédelem szóba jöhető megoldásairól készítettünk összefoglalót leendő és régi ügyfeleinknek. Olvassa el, mit tehet, ha el akarják venni azt, ami az Öné! Hogyan óvhatja értékeit?
tűzvédelem, oltórendszerek
Tudta, hogy az eloltott tűz is be jelentendő a tűzoltóságnak? Ha ezt nem teszi, a biztosító nem fizet! Nézzük, hogy működik ez a gyakorlatban!
Vajon szükséges-e bejelenteni a tűzoltóság részére a kerti hulladékégetést? Amikor faluhelyen vagy a városok kertövezeteiben felszálló füstöt látunk, nem biztos, hogy eszünkbe jut, vajon tűzgyújtás előtt milyen szabályoknak kell megfelelni? Ha Ön is elégeti néha a gyümölcsfákról lemetszett ágakat, előtte érdemes tájékozódni a tűzgyújtás szabályairól…
A mai rohanó világunkban nagyobb figyelmet kellene szentelnünk otthonunk, tulajdonunk, „cégünk” védelmére. A lopási kockázat létezik, de ha teszünk ellene, csökkenthetjük a nagyságát. Tudomásul kell vennünk, hogy ebben elsősorban csak saját magunkra számíthatunk. Döntenünk kell arról, hogy mekkora összeget tudunk erre a célra fordítani, számunkra milyen vagyonvédelmi kamerarendszer a megfelelő, ami kielégítő biztonságot nyújt.

A lakossági vagyonvédelem megoldásai

A lakossági vagyonvédelem eszközeit és kiszolgálásuk teljes repertoárját nyújtjuk, hogy családjának biztonsága teljes legyen.
Sokunknak az a véleménye, nekünk nem kell komoly vagyonvédelmi megoldás. Pedig talán bele sem kell gondolnunk, hogy manapság mennyit kell dolgozni, küzdeni azért, hogy egzisztenciánkat megteremtsük, legyen autónk, lakásunk,cégünk… Eljön az idő, amikor meg kell védenünk.
A biztonságtechnikai rendszer (tűzjelző, tűzoltó rendszer, kamerák, riasztók) kiválasztása és kiépítése körültekintést igényel. Nagyon sok érv szól a különböző megoldások, technológiák és konkrét termékek, és nem utolsó sorban a különböző szolgáltatók ellen és mellett. Érdemes tehát jól meggondolni, hogy milyen cégre bízzuk otthonunk, tulajdonunk biztonságát.
Ajánlatos felszerelkezni szén-monoxid érzékelővel, de nem mindegy melyiket szerzi be. Itt olvashat néhány javaslatot!
TOP

Tényleg itt hagyja?
A tűzvédelmi oltórendszer kiválasztásának legfontosabb szempontjai.

Érdemes elolvasni, hozza meg a legjobb döntést!

A tűzvédelmi oltórendszer kiválasztásának legfontosabb szempontjai. Olvassa el, mielőtt dönt!

Kérje el ezt a hasznos anyagot most, hogy később biztosan dönthessen!